Poniedziałek: 10:00 - 16:00, wtorek - piątek: 8:00 - 16:00

Koncept burgerowy

Koncept burgerowy

Optymalizacja przestrzeni

Masz mały punkt gastronomiczny z jedzeniem, restaurację z daniami na wynos, stację benzynową lub inną podobną działalność i chciałbyś rozszerzyć swoją ofertę gastronomiczną, tak by klienci mieli większy wybór a Ty dodatkowy zysk. Dzięki naszemu rozwiązaniu optymalizującemu przestrzeń jest to możliwe.

Burger koncept można stosować bez wentylatorów wyciągowych – potrzebna jest tylko minimalna przestrzeń dla sprzętu. Pozwala to stworzenie małej ‘fabryki burgerów’, która spełni życzenia klientów przy użyciu niewielkiej powierzchni. Urządzenie zapewnia łatwe i szybkie przygotowanie zarówno kotletów jak i bułek burgerowych.

Po więcej szczegółów zapraszamy do kontaktu z nami!

Autoryzowany dealer

Potrzebujesz pomocy?

Nie wiesz jakie rozwiazanie bedzie najlepsze dla Ciebie i Twojej firmy?

Napisz do nas!

vcc cooking lab